Tilaus- ja toimitusehdot

Lähetämme tilauksesi 1-2 arkipäivän kuluessa valitsemallasi toimitustavalla Postin kautta.  

 

Toimitus noutopisteeseen vain 3,50 € per tilaus ja veloituksetta, kun kertatilaus yli 49 €. Kotiinkuljetus 9,90 € per tilaus.

 

Tilaus- ja toimitusehdot kokonaisuudessaan löydät alta (voimassa 16.6.2021 alkaen toistaiseksi):

 

Yleistä

Kinosinterior.fi -sisustuskauppaa ylläpitää ja tuotteet myy Kinos Trading Oy (Y-tunnus 2481764-8). Myymme kodin sisustustuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille sekä yrityksille Suomeen.

 

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä sisustusverkkokaupastamme. Tilatessasi vahvistat tutustuneesi ja sitoutuneesi tilaus- ja toimitusehtoihin.

 

Maksaminen

Verkkokauppatilaus maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (y-tunnus 2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Voit maksaa tilauksen verkkokaupassa tarjolla olevilla maksutapavaihtoehdoilla, kuten verkkopankki-, kortti- tai mobiilimaksulla. Maksaessasi yhteys- ja tilaustiedot välittyvät Paytrail Oyj:lle, joka näkyy maksunsaajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksusi meille. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Ongelmatilanteissa voit ottaa yhteyttä meihin tai Paytrail Oyj:iin (osoite: Paytrail Oyj, Innova 2, Lutakonaukio 7,  40100 Jyväskylä tai verkossa: www.paytrail.com).

 

 

Tilausvahvistus ja kuitti

Vahvistamme onnistuneen tilauksesi lähettämällä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Kun tilauksesi on käsitelty loppuun, lähetämme kuitin tilauksestasi, joka toimii myös takuukuittina, mikäli valitsemallasi tuotteella on sen valmistajan myöntämä takuu.

 

Hinnat

Ilmoitamme hinnat euroissa ja sisältäen arvonlisäveron. Tilauksesi hinta on verkkokaupassa tilaushetkellä voimassa oleva hinta, joka vahvistuu myös tilausvahvistukselle. Pidätämme oikeuden tilauksen peruuttamiseen, mikäli tuote virheen johdosta on loppunut tai tuotehinta on selvästi virheellinen.

 

Toimitustavat

Lähetämme tilauksesi Postin kuljettamana kaikkialle Manner-Suomeen. Verkkokaupassa voit valita haluamasi toimitusvaihtoehdon.

 

Vaihtoehdot ja hinnat per lähetys:

– Postipaketti 3,50 €

– Postin Kotipaketti 9,90 €

– Postipaketti maksutta, kun kertatilaus yli 49 €

 

Postipaketti toimitetaan pakettiautomaattiin tai postin noutopisteeseen noudettavaksi. Saat saapumisilmoituksen tekstiviestinä tai sähköpostina tilauksen yhteydessä annettuun osoitteeseen tai matkapuhelinnumeroon. Posti säilyttää paketteja 7 päivää.

 

Kotipaketissa Posti ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse, tekstiviestillä tai sähköpostilla sopiakseen tarkan toimitusajan. Sovitut toimitusajat vaihtelevat alueittain klo 9 – 21. Palveluun kuuluu yksi jakeluyritys. Mikäli pakettia ei voida toimittaa kotiosoitteeseesi, on se myöhemmin noudettavissa postitoimipaikasta. Posti säilyttää paketteja 7 päivää.

 

Toimitusajat

Lähetämme tuotteet 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Jos toimitusajoissa on poikkeuksia, ilmoitamme siitä erikseen verkkokaupassa. 

 

Palauttaminen ja vaihto

Sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta siitä asiointipalveluumme ilmoittamalla. Palautusoikeus koskee alkuperäiskunnossa ja -pakkauksessa olevia normaalihintaisia tuotteita. Palautusoikeus ei koske alennustuotteita. Tuote tulee palauttaa 7 päivän kuluessa ilmoituksesta. Kuitti tulee liittää mukaan palautukseen. Toimituskuluista peruutustilanteissa vastaa asiakas. Palautamme tuotteen hinnan sinulle 14 päivän kuluessa palautuksesta maksutavalla, jota käytit maksaessasi. Pidätämme oikeuden veloittaa kohtuullinen kulu arvonalentumisesta, jos tuotetta on käytetty. Tilauksen lunastamatta jättäminen ei ole palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista veloitamme toimituskulut.

 

Asiointipalvelun yhteystiedot:

– Sähköposti (ilmoitukset): info(at)kinosinterior.fi

– Kirjeosoite, palautusosoite: Kinos Interior, Ahdenkallionkatu 6, 05820 Hyvinkää

– Puhelinnumero: 040 870 3713

 

Voit vaihtaa tilaamasi tuotteen 14 päivän kuluessa tilauksestasi, jos tuote ja pakkaus ovat alkuperäiskunnossa ja haluamaasi tuotetta on verkkokaupassa. Pidätämme oikeuden veloittaa vaihdon toimituskulut ja tuotteen arvonalentumisen, jos sitä on käytetty. Vastaamme tilauksesi kuljettavan tahon kanssa siitä, että tilauksesi tulee ehjänä perille. Mikäli pakettisi on vioittunut kuljetuksessa, tee pikaisesti reklamaatio tilauksen kuljettaneelle taholle ja ota yhteyttä asiointipalveluumme. Mikäli olemme jostain syystä toimittaneet sinulle virheellisen tai väärän tuotteen, ilmoita myös tästä viivytyksettä asian selvittämiseksi ja korjaamiseksi.

 

Noudatamme toiminnassamme kuluttajakaupan yleisiä periaatteita, lisätietoa kuluttajan oikeuksista löydät mm. täältä.

 

Asiakastietojen käsittely

Tietojesi luottamuksellinen ja tietoturvallinen käsittely on meille tärkeää. Asiakastietojen käsittelyn ja säilyttämisen periaatteet on kuvattu tietosuojaselosteessamme.

0